If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги как най-лесно да проверя модула(релето) за подгряване и отделно и самите свещи 1 по 1 за да знам дали да поръчам само 5 свещи или и релето с тях ?
При изгоряла свещ,след като запалиш,индикацията за подгряване светва 10 пъти....при мен беше така.....отидох при доверения си човек,и за 2 мин. ми каза коя е....
Някой да е виждал такова животно ?!?!? Къде ми е знака за подгряване на свещите защото ми се наложи даже да гледам клипчета за да видя къде стои по принцип,но го няма....
Релето се проверява чрез измерване на времетраенето на подаване на напрежение към свещите.Първо си намираш едно съпротивление от 6 кило ома.Откача се буксата на температурния датчик и към нея възрзваш съпротивлението.След това с волтметър закачаш се на свеща и следиш времето на подаване на напрежение след контакт.Трябва да е 18 секунди.
Измерва се също и времето на подгрев и след запалване на двигателя.Става по същия начин.След подаване на контакт и загасване на лампата която не можеш да намериш , палиш и отчиташ секундите.Трябва да са 32сек.
баси, сигурно е сложено табло от бензинка, аз друга възможност не знам
Не е табло от бензинка,защото оборотомера е до 6к...или може би е така но само 1та част е сменявана...
Такова съпротивление дали лесно се намира по магазините и с мултицета единия край към свеща,а другия на маса или към + на акумулатора??Иначе,тва и аз го четох в Аутодата,явно така лъже със съпротивлението,че колата е студена.Не че не го намирам,ами просто го няма тоя знак,много добре знам как изглежда и го няма никъде...Утре ще я закача и за грешки и ще пиша какво е изезнало...
Ъъъ много сложни неща го карате.
1во си намери лаптоп и фес/алфадиаг - ако имаш изгорели свещ/и - ще има грешка записана.Ако няма свирукаш , ако има - с мултицет мериш съпротивлението на свещите откъм конектора на релето и гледаш, колко имаш изгорели.
По-малко вероятно е да му има нещо на релето.
0381 - Управление предварително подгряване :отворена верига
0380 - Управление продължителност на подгряване :твърде голям ток
0191 - Управление налягане рейла :неизправност
1671 - Клапан регулировка налягане :недостоверно
0404 -Рециркулация отработени газове :отклонение
За последната за 0404 я изписва според мен,защото съм сложил ламаринка и съм го запушил,давайте мнение за другите грешки как да ги отстраня
--------------------------------------------------
Те ти друг превод малко по-разбираем:
0380 Неизправност във верига А на подгряването
/реле/
0381 Неизправност във веригата на индикатора на подгряването
0191 Неправилно показание/не е регулиран датчика за пределната температура на
горивото
0404 Неправилно показание/не е регулирана системата за рециркулация на изпусканите газове
Като изключиш ЕГР-а,всички грешки са ти от свещи и релето.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Значи сменявам свещите и ще видя какво ще остане като грешки.Иначе релето го тествах с диагностиката и си цъкаше за около 20 секунди.А къде е тоя датчик за пределната температура на горивото и възможно ли е от него,като я настъпя примерно на 2ра или 3та и превключа на следващата предавка колата забива предница за секунда?
Значи сменявам свещите и ще видя какво ще остане като грешки.Иначе релето го тествах с диагностиката и си цъкаше за около 20 секунди.А къде е тоя датчик за пределната температура на горивото и възможно ли е от него,като я настъпя примерно на 2ра или 3та и превключа на следващата предавка колата забива предница за секунда?
Ся знам, че така не се прави, обаче при цена от 32 лв. за "хубава" свещ аз смених само едната, която беше изгоряла вместо да сложа 5 измислени и вече три години и 40 и няколко хил. км нямам проблеми. Проверката също я направих както НЕ се прави - мостче от "+" до свещта (цъка - не цъка)
AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Кви се тези филми бре хора,най-лесно се проверяват с пробна лампа,слагаш единия край на + другия мериш на куплунга на релето,този който е с 6 крака/за 1.9 има 4 пина,за 2.4 съответно 5/броят се от първия зает/1 цилиндър/тва е,няма нищо сложно.Ако някоя ви съмнява че лампата свети слабо,може да и премерите съпротивлението,не трябва да е повече от 1-1.5 ома,ако е нагоре е за смяна.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment